Trainingen

In de rubriek “Wie zijn wij” heb ik mij voorgesteld. Ik heb vele jaren gewerkt in de ouderenzorg. Ik heb op vele vlakken specifieke (ervarings)kennis opgebouwd. Die kennis wil ik ook weer overdragen doormiddel van het geven van trainingen. Mijn specialisatie ligt in het geven van trainingen in samenwerken, casemanagement, en compliance in de zorg.

Trainingen

Het uitgangspunt voor elke training die ik geeft is dat de training interactief en prikkelend moet zijn voor deelnemers en trainer. Om de effectiviteit van het trainingstraject optimaal tot zijn recht te laten komen, is de inzet van de deelnemers de allerbelangrijkste factor.

Zonder inzet geen gewenst resultaat!

Het leukste tijdens trainingen is de vooruitgang zien van de cursisten. De meeste trainingen die ik geef, geef ik ‘in company’ en stem ik af op de vragen van de organisatie en de  deelnemers. Mijn trainingen zijn vooral gericht op praktische oplossingen voor de problemen die de deelnemers in hun dagelijks werk ervaren. Wat vandaag tijdens mijn trainingen wordt geleerd moet morgen kunnen worden toegepast. Daarom werk ik tijdens mijn trainingen vooral ervaringsgericht en persoonsgericht.